Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ

Σαλόνι
Πρόκειται για έναν κήπο μέσα στο σαλόνι σας που κανείς δεν ξέρει πως είναι "κολλημένος" στον τοίχο. 
Είναι μία εξαιρετική ιδέα για έναν τοίχο μεγάλης επιφάνειας, στον οποίο δεν θέλουμε να τοποθετήσουμε πίνακες ή κάτι άλλο. Έτσι, βάλαμε ένα αυτοκόλλητο, που προσδίδει στο χώρο μία διαφορετική νότα.

Παιδικό Δωμάτιο
Όσες φορές κλήθηκα να διακοσμήσω ένα παιδικό δωμάτιο, η μεγάλη δυσκολία ήταν στο πως θα διακοσμηθούν οι τοίχοι και ποια θα ήταν η θεματολογία, ώστε να απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια.
Πολύ καλές ιδέες είναι να τοποθετούνται αυτοκόλλητα, τα οποία έχουν έχουν εύκολη εφαρμογή και εάν χρειαστεί αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία...και έτσι το δωμάτιο ξαναδιακοσμείται χωρίς να υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του τοίχου. 
Τα θέματα είναι υπέροχα και ποικίλουν. Αυτό της φωτογραφίας είναι εξαιρετικό.

Χώροι με "σημασία"
Τέτοιου είδους αυτοκόλλητα μπορούν να προσδόσουν σε ένα βοηθητικό χώρο, μία χιουμοριστική διάθεση και σημασία. Είναι αυτό που λέμε πως, "εκεί, και ο Βασιλιάς πάει μόνος". Είναι αυτοκόλλητα που μπορούν να έχουν καλή εφαρμογή και στην πόρτα του wc ή του λουτρού.


Κρεβατοκάμαρα
Μπορεί μία κρεβατοκάμαρα να θυμίζει βυσσινόκηπο? Βεβαίως! Τοποθετώντας αυτά τα όμορφα αυτοκόλλητα στον τοίχο, που προσδίδουν στο υπνοδωμάτιο ρομαντική διάθεση. Νομίζω πως ένα υπνοδωμάτιο, είναι απαραίτητο, διακοσμώντας το, να έχει την ικανότητα να κάνει τους ενοίκους του να αισθάνονται χαλαροί.
Tips
Τα αυτοκόλλητα μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε κάθε επιφάνεια που εσείς θέλετε. Αφαιρούνται πάρα πολύ εύκολα και δεν καταστρέφουν το υπόστρωμα της επιφάνειας στην οποία τα εφαρμόσατε. 

Ε. Γεωργιάδου
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
email : georveta@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: