Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ!!!

Ήρθε η ώρα για να αλλάξουμε διάθεση!!Πως?Εκ των έσω, ξεκινώντας από το σπίτι μας...
Βάλε χρώμα παντού... Μπορείς πολύ εύκολα να αλλάξεις το σπίτι, τοποθετώντας πάνω στον καναπέ σου ή το κρεβάτι σου, πολλά χρωματιστά μαξιλάρια όπου θα τα συνδυάσεις με το κατάλληλο ριχτάρι ή το κάλυμμα, κατά περίπτωση. Εάν δεν τα καφέρνεις καλά στους συνδυασμούς χρωμάτων τότε ζητήσε βοήθεια από έναν ειδικό ή τον πωλητή του καταστήματος που θα πας να τα αγοράσεις.
Φέτος οι τάσεις επιτάσσουν αποχρώσεις του πράσινου - σμαραγδί, οπότε μερικές πινελιές θα ήταν ότι καλύτερο(!) και πολύ διασκεδαστικές. Επειδή σαν χρώμα είναι πολύ έντονο, αποφύγετε να το τοποθετήσετε σε μεγάλες επιφάνειες και επικεντρωθείτε σε μικρά αντικείμενα αυτής της απόχρωσης.
Άλλο ένα στοιχείο που μπορείτε εύκολα και οικονομικά να αλλάξετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, είναι οι κουρτίνες. Προτιμήστε χρώματα που δεν είναι έντονα και θα αφήνουν το φως να εισέλθει άφοβα και αβίαστα αλλά θα κάνουν και πιο φωτεινό το χώρο. Θα επιμείνω, πως υπάρχουν κουρτίνες στην αγορά που
είναι πάρα πολύ οικονομικές και άριστης ποιότητας. Επίσης θα προτείνω να πάτε μία βόλτα στις μεγάλες λαϊκές αγορές της περιοχής σας και να ρίξετε μια ματιά. Θα βρείτε κουρτίνες πολύ όμορφες, και φυσικά, μπορούν εάν επιθυμείτε, να σας τις ράψουν. Αποφύγετε τα έντονα χρώματα και τα πολύ μεγάλα εμπριμέ σχέδια.
Βγάλτε τα μεγάλα σκουρόχρωμα χαλιά από το σπίτι και βάλτε ένα ανοιχτόχρωμο και πιο λεπτό χαλί, ίσως μικρότερων διαστάσεων από αυτό που στρώσατε το χειμώνα. Μία πολύ καλή λύση, είναι οι κουρελούδες που στην αγορά κυκλοφορούν σε πολλά και διάφορα χρώματα και μεγέθη.
Ακόμη καδράκια με έντονα σχέδια και  χρώματα, βαζάκια, φωτιστικά και διάφορα μικροαντικείμενα μπορούν να κάνουν το χώρο εντελώς διαφορετικό.
Καλώς ήρθες Άνοιξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: