Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ - ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ!!

Το πιο εύκολο είναι να φτιάξουμε στολίδια για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Φέτος αποφάσισα να μην στολίσω δέντρο γιατί το θεωρώ ξεπερασμένο...Έτσι στόλισα το σπίτι μου και το γραφείο μου με όμορφες κατασκευές που με βάζουν στο κλίμα των εορτών εύκολα και οικονομικά!!!Παρακάτω θα δείτε κάποιες έξυπνες ιδέες που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς!!!
Μπορείτε να τοποθετήσετε στο τραπέζι σας πορτοκάλια στα οποία θα βάλετε γαρύφαλλα και γλυκάνισο... αν γεμίσετε όλο το πορτοκάλι με γαρύφαλλα θα κρατήσει περισσότερο καιρό... Αμέσως έχετε ένα όμορφο στολίδι και ένα φυσικό αρωματικό.
Εύκολο και γρήγορο στολίδι που μπορεί να τοποθετηθεί στο παράθυρο ή στο φωτιστικό. Όσοι έχετε στολίσει δέντρο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και εκεί... Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο χρώμα χαρτιού θέλετε αρκεί να είναι σκληρό.
Πανεύκολο και πολύ εντυπωσιακό και πολύ αρωματικό επίσης το να τοποθετήσετε ξυλάκια κανέλας πάνω σε κεριά... μπορείτε να ζεστάνετε ελάχιστα το κερί είτε τρίβοντάς το με τα χέρια σας είτε με ένα άλλο κερί ή ακόμη καλύτερα να τα κολλήσετε με σιλικόνη (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΗ)... Κατόπιν βάζετε κορδελίτσα γύρω τους και κάποια διακοσμητικά ή αποξηραμένα
εσπεριδοειδή και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει... Όσο θα καίγεται το κερί με τη θερμότητα που θα εκλύει, θα μυρίζει το ξυλάκι κανέλας και θα έχετε ένα φυσικό αρωματικό στο σπίτι σας!!!
Στεφάνι για την εξώπορτα!!Μαλλί που περίσσεψε από κάτι που πλέξατε ή μαλλί που θα αγοράσετε από κάποιο πάγκο της λαϊκής, σε όποιο χρώμα θέλετε και όποιας ποιότητας σας αρέσει, μερικές κορδέλες και παλιά στολίδια του δέντρου... Σε προηγούμενη ανάρτηση έχουμε δείξει πως φτιάχνουμε το στρογγυλό στεφάνι και πως το επενδύουμε... Επίσης μπορείτε να δείτε και τα στεφάνια που σας πρότεινα να φτιάξετε (και σας προτείνω γιατί είναι διαχρονικά!!!)  και που έχουν αναρτηθεί σε προηγούμενα έτη... Για να τα δείτε πατήστε εδώ και εδώ επίσης...
Tips : πως θα αποξηράνετε εσπεριδοειδή? Εύκολα!!Κόβετε π.χ . σε φέτες ένα πορτοκάλι και κατόπιν το τοποθετείτε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και το βάζετε στο φούρνο στην αρχή σε δυνατό φούρνο για 10' λεπτά και μετά μειώνετε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς και το αφήνετε μέχρι να ξεραθεί...προσοχή μην τα κάψετε γιατί καίγονται πάρα πολύ εύκολα.

Σας εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!!

1 σχόλιο:

sajiliwage είπε...

Slot Search - MapyRO
Find Slot Search, 울산광역 출장샵 get 안동 출장안마 directions, reviews and information for Slot 제주 출장마사지 Search located at 1475 E. W. 33rd St, Everett, 평택 출장마사지 MA 02149. 의왕 출장마사지