Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

EDITORIAL

Διανύοντας την 8η μέρα του νέου έτους και θέλοντας στις γιορτές να μην στείλω ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες, αποφάσισα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις, με εσάς φίλοι μου.
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έκανα μία μικρή ανασκόπηση του 2013 και διαπίστωσα πως καμία αλλαγή δεν επήλθε μέσα σε αυτό, όσον αφορά την περιβόητη ανάπτυξη. Ανάπτυξη ακούμε και ανάπτυξη δεν βλέπουμε… Το 2012 μας είπαν πως η αλλαγή προς το καλύτερο θα έλθει το πρώτο εξάμηνο του 2013 και όσο είδατε εσείς αλλαγή άλλο τόσο είδα κι εγώ. Αισίως μπήκαμε στο 2014 και οι αλλαγές τελικά μας λένε πως θα έρθουν το πρώτο εξάμηνο του 2014… Και κατόπιν, εκεί κοντά προς το Μάιο θα πουν πως το 2ο εξάμηνο θα είναι καλύτερα τα πράγματα και πάει λέγοντας… Ανακύκλωση δηλαδή… Εν πάση περιπτώσει ας μην παραπονιέμαι όμως… είναι απαραίτητο πια να προσπαθεί ο καθένας μόνος του και να δίνουμε και ένα χέρι βοηθείας στο συνάνθρωπό μας,  γιατί τελικά αυτά χαρακτήριζαν τους  Έλληνες στην πάροδο των ετών : ανθρωπιά, φιλότιμο και αλληλεγγύη. Αυτό που σκέφτομαι για όλους μας, είναι πως πρέπει να χαμογελάμε περισσότερο και η τύχη θα είναι με το μέρος μας. Αν αντιμετωπίζουμε με καλοσύνη και αγάπη τις καταστάσεις τότε όλα θα είναι καλύτερα… Ο φόβος είναι αυτός που μας κάνει να σκεφτόμαστε περίεργα… εάν αναπτύξουμε άμυνες απέναντι σε αυτόν,  τότε σίγουρα θα έχουμε επιτύχει πολλά! Θα  αναρωτιέστε γιατί τα λέω όλα αυτά; Κι όμως υπάρχει εξήγηση και είναι η εξής απλή: από τότε που αποφάσισα να βλέπω τα πράγματα θετικά, όλα άλλαξαν και απέκτησα άμυνες σε πολλά θέματα. Είναι εύκολο, κάντε το!! Εφόσον ο καθένας από εμάς, δει, πως μπορεί να εξελίξει τον εαυτό του, τότε θα γίνει πολύ καλύτερο το σύνολο.
Η νέα χρονιά λοιπόν, που είναι ζυγός αριθμός και έχω αδυναμία σε αυτούς τους αριθμούς, για τον καθένα ξεχωριστά να φέρει όλα όσα επιθυμεί. Εύχομαι να έχετε κατ’ αρχήν ΥΓΕΙΑ γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό, ΕΛΠΙΔΑ πως το αύριο είναι καλύτερο από το σήμερα και πως όλα θα γίνουν όπως εμείς επιθυμούμε και ΑΦΟΣΙΩΣΗ στους στόχους που ο καθένας από εμάς έχει θέσει.
Σας ευχαριστώ που διαβάζετε το blog  μου και διανύοντας την 5η χρονιά εξακολουθείτε να το υποστηρίζετε και να το διαβάζετε . Θα συνεχίσω και φέτος να αναρτώ  όμορφες και οικονομικές ιδέες για ανακαίνιση και διακόσμηση,  αλλά επειδή καθετί εξελίσσεται θα εντάξω και νέες ενότητες (συναφών αντικειμένων) ώστε να δίνω λύσεις σε κάθε απορία σας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!